Podzimní školka mládeže Klobouky u Brna

Po prázdninové odmlce vás chceme pozvat na podzimní školku, která se letos jmenuje Magical me. 🪄
Ti, co mají v oblibě Harryho Pottera si asi hned představili knihu Zlatoslava Logharda. My se našim kouzelným já chceme zabývat trochu jinak, než že napíšeme o sobě svoji knížku. Chceme poznat sebe ve víře a ve vztahu k sobě samému. Přijeďte si užít spoustu kvalitního sranda času, ale i trochu se nad sebou zamyslet a poznat se víc sami i mezi sebou! 🥰

Odkaz na brožurku

https://docs.google.com/document/d/1zRJ1BHnTRnU6nt2tLRV_z8TfzNGjTxgoTcpiJGdV7lY/edit?usp=drivesdk

Souhlas rodičů pro účastníky pod 15 let:

https://docs.google.com/document/d/1DhR5muwTByMIR6tI22RsbfvlBT6AEPTXaz95PQtHcSE/edit?usp=drivesdk

Kde – přijímací kancelář

Fara ČCE v Kloboukách u Brna

🗓️ Kdy

20. 10. 2023 – 22. 10. 2023

V pátek od 17:30 se můžete hlásit, že jste dojeli v přijímací kanceláři. Celá školka pak bude oficiálně zahájena v pátek v 19:00.

🎫 Přihlašování

Přihlašovat se můžete přes formulář: https://forms.gle/cjBwB3ZyXrBhDpxN9 nejpozději do 15. října.

🍁 Program

Na školce se můžete těšit na spoustu programu, dílen a sportů! Můžeme probrat všechny veselé i smutné události, co se nám stalo s ostatními v čajovně nebo jen na chvíli zastavit čas večer při jamování. Letos nás čeká i sobotní talent show, na kterou se nezapomeňte zapsat v přihlášce! Show je sice dobrovolná, ale budeme nadšeni, když se zúčastní, co nejvíc z a budeme mít možnost vás poznat zase trošku víc.

🚗 Spoje

Na školku doporučujeme několik spojů z Brna, ÚAN Zvonařky, kde jezdí, co čtvrt hodinku autobus 109 přímo do Kolobouk u Brna na náměstí. Nebude tudíž žádný společný spoj.

Moc se na Vás těšíme!
Vaši Soemáci ❤️