SOMcup ve volejbale

🤾‍♀️🤾‍♂️ Zveme všechny příznivce volejbalu do Brna na SOM CUP 2022! Jedná se o volejbalový turnaj pořádaný Seniorátním odborem mládeže brněnského seniorátu Českobratrské Církve Evangelické. Letos se potkáme stejně jako minulý rok v tělocvičně na VFU. Rádi přivítáme týmy i z jiných církví, čímž se snažíme podpořit ekuménu. 🙂
Zároveň se však snažíme, aby byl SOMcup dobrá příležitost si zasportovat a trávit čas s kamarády, není to žádný profesionální turnaj.

Těšit se můžete na:

▪️ sport
▪️ známé i neznámé tváře
▪️ společně strávený čas
▪️ skvělou atmosféru
▪️ grilovačku!!!

Kdy a kde se hraje?

Bude se hrát 10. září v Brně v tělocvičně na VFU (Palackého třída 1946/1, zastávka Kartouzská). Začínáme v 10:00, ale očekávat vás budeme už od 9:45. Předpokládaný konec bude v 18 hodin.

Přihlašování

Pokud je to možné, tvořte mezi sebou týmy, pokud ne, nevadí. V každém případě se co nejdříve přihlašte skrze náš online formulář (https://forms.gle/StwrZZjQNQrrtmxY8) nejpozději do 5.9. Týmy přihlašuje jejich kapitán, jednotlivci se hlásí sami – určitě se k vám někdo najde. Každopádně o sobě dejte vědět! Děkujeme.

Pravidla a vybavení

S sebou si vezměte dres (kreativitě se meze nekladou), obuv do tělocvičny, nějaké občerstvení (na místě bude malý bufet) a startovné 80 Kč. Pokud se budete chtít rozehrávat, vezměte si svůj míč.

Nechoďte když se nebudete cítit dobře, buďte prosím zodpovědní.

Hrát budeme v týmech po 6 hráčích, minimum jsou 2 dívky v poli, počet hráčů na střídání je max. 1 na tým.

Budeme rádi, když přijede co nejvíce týmů a pořádně si zahrajeme. Samozřejmě nikdo není ani zdaleka profík, takže i vy, kdo volejbalem moc nevládnete, neváhejte a přijeďte! Rozšiřujte, prosím, informace o turnaji mezi svými kamarády.

Kontakt

Koordinátoři SOMcupu jsou Ondra Ryšavý (+420 730 675 675) a Kuban Němec (+420 604 472 976), pokud budete mít jakékoliv otázky, kontaktujte je. A taky máme Fb událost. 🙂

Info ke grilovačce

Letos se můžete těšit také i na grilovačku s možným přespáním, kde, to se ještě uvidí, upřesníme před akcí, ale bude to v Brně. Mohou se tedy přidat i ti pro které sport není jejich šálek kávy.

Vezměte si s sebou to, co rádi grilujete a co k tomu máte rádi (pečivo, zelenina). A pokud rádi grilujete hermelín, tak vězte, že tu koření, olej i alobal budou. Také tu bude něco k pití, stejně jako kečup, hořčice a tatarka.

Pokud se na grilovačku či přespání chystáte, prosím informujte o této skutečnosti své kapitány týmu, kteří vás budou přihlašovat na turnaj, abychom věděli +- kolik nás bude. Díky za pochopení.
Tak neváhejte a napište si datum do kalendáře a přijďte!

Těšíme se na Vás
Váš SOM ❤