ZRUŠENO! Otevřený večer no. 8 s Janou Noskovou

Vzhledem k epidemiologické situaci akci přesouváme na prozatím neurčito. Budeme Vás průběžně informovat. Díky za pochopení. Buďte zdrávi!
Zveme Vás v úterý 30. 11. od 18:30 na Otevřený večer no. 8! Doufáme, že se nám to tentokrát podaří na živo a ne v online prostoru.
Hostem bude Jana Nosková, která nám přiblíží téma 🧑‍🤝‍🧑 česko-německých vztahů kolem 2. světové války a to konkrétně v Brně.
Otevřený večer se bude konat v prostorách Místogalerie Skleněná louka na Kounicově v Brně. Paní doktorka bude mít prezentaci na již zmíněné téma po které bude prostor na případnou diskuzi.
Jana Nosková je doktorka etnologie a historie 📜, pracuje momentálně v Etnologickém ústavu, v oddělení paměťových studií v Brně. Podílela se na několika publikacích. Jako příklad můžeme uvést knihu “Měla jsem moc krásné dětství” 🧒 , která obsahuje vzpomínky německých obyvatel Brna na dětství a mládí ve 20. až 40. letech 20. století.

Vzhledem ke zhoršující se epidemiologické situaci Vás prosíme o ohleduplnost, proto prosím mějte doklad o bezinfekčnosti tzn. dokončené očkování, prodělání covidu max. 180 dní od prodělání, nebo PCR test max. 72 hodiny starý, nebo antigenní test max. 24 hodin starý.Pokud nekonzumujete potraviny či nějaký nápoj mějte prosím nasazené respirátory.😷 Pokud by se nějaká opatření měnili, dáme Vám vědět.

Těšíme se na Vás! Tak 30. 11. v 18:30 ve Skleněnce, pište si do diářů… 🙂 📓