Konfitime – seniorátní setkání konfirmandů

Pokud jste konfirmandi, nebo mladší mládežníci, kteří ještě nebyli na žádné naší mládežnické akci, čtěte dál – tento text i Konfitime je pro vás.
Kdy se sejdeme? V pátek 16. dubna v 18 hodin.
Kde se sejdeme? na https://embs.cz/zoom.
Zoom funguje i jako aplikace v prohlížeči, ale moc moc doporučujeme si zoom nainstalovat. Pokud s tím budete potřebovat pomoci, obraťte se na naše ITspecialisty Tomíka nebo Sama (kontakt na ně najdete tady, také mají messenger. jsou to milí kluci). Aby nám na zoomu bylo dobře, bude fajn, když budete mít funkční kameru a mikrofon (do zapnuté kamery vás nutit nebudeme, ale bude mnohem víc fajn, když se na sebe budeme moct koukat).

Co nás čeká? od 18 do 19:30 budeme mít společný kreativní program, při kterém budeme trochu nasávat informace od ostatních, trochu mluvit, trochu projevovat kreativitu a snad se i hodně smát. Od 19:30 do cca 21:00 bude následovat volnější program – můžete se připojit k různým aktivitám, které pro vás budou nachystány a střídat je, jak se vám bude chtít. Budeme myslet na to, že 3 hodiny u počítače jsou náročné a určitě zařadíme pauzy, nebojte se. Klidně si s sebou vezměte i svačinu/večeři a nachystejte si nějaké pití.

Budete potřebovat cca 5 měkkých papírů ve formátu A4 a černý fix. Nechcete se překvapit, k čemu je použijeme 🙂

Pokud budete mít nějaké otázky, neváhejte se ptát. S otázkami se můžete obrátit na Ivu, seniorátní farářku pro mládež, nebo na nějakého SOMáka (to jsou ti lidé, kteří KonfiTime chystají)

Zatím se mějte moc krásně a v pátek na viděnou!

Ps: Pokud byste zatím nechtěli zjistit, co je to ta evangelická mladež brněnského seniorátu zač, můžete se kouknout na náš instagram (@infoembs) nebo facebook EMBS.