Vyrábějme srdíčka pro Jihočeské Dítě v srdci

Pojďme vyrábět srdíčka, plakát❤️ Lásky není nikdy dost ❤️

Hledali jsme aktivitu, kterou můžeme dělat v těchto časech společně, ale každý sám doma, u které můžeme být propojení, ale zároveň offline.

Možná se ve vás probouzí chuť být kreativní a rádi byste ji skloubili s chutí dělat i něco smysluplného. Možná si třeba potřebujete odpočinout od učení se a čtení zpráv. Možná se vám třeba jen zalíbí náš nápad.

Existuje hospic, který se jmenuje Jihočeské Dítě v srdci, z.s. Jedná se o perinatální hospic, který pomáhá rodinám, které se právě nacházejí v těžkém životní situaci – jejich děťátku byla diagnostikována život limitující nemoc, a očekává se, že bude žít pouze krátce. O rodiny pečuje multidisciplinární tým: gynekoložka, psycholožka, porodní asistentka, dula, psychoterapeutka, sociální pracovnice a duchovní.

Chtěli bychom tento perinatální hospic podpořit. Pokud se chcete připojit, začněte vyrábět srdíčka, která potom Jihočeskému Dítě v Srdci věnujeme. Srdíčka budou prodávána v adventním stánku a výtěžek z prodeje podpoří činnost hospicu.

Je jedno, jaká srdíčka vyrobíte. Vyrábějte z toho, co máte doma nebo ve svém okolí, tak, jak umíte. Je jedno, jestli budete vyřezávat, plést, filcovat, vyrábět srdíčkové plátěnky, náušnice, svíčky, přáníčka… Nezapomeňte ale, že jde o kvalitu a né kvantitu 🙂 Těšíme se na srdíčkovou pestrost. 💕

Fotky vyrobených srdíček nám určitě posílejte! Až skončí coronténa, domluvíme se na předání a dopravení všech srdíček do Budějovic.

Díky všem, kteří se zapojí! I v těchto nelehkých dobách mysleme na to, že jsou i jiné, nekoronavirové problémy, a že neměli zapomínat ani na ně.

Mějte se všichni krásně! <3

#milujuEMBS #LaskaVDobeCorony #DarujSrdce
#BuďSrdcař