Brigáda mládeže v Nosislavi – nebude

Zveme vás na mládežnickou brigádu do Nosislavi! 

Je to fajn příležitost pomoci, potkat se, poklábosit při práci, pokochat se vinohrady kolem Nosislavi a užít si tuhle docela komorní akci prohřátou jarním sluníčkem.

Čeká nás dobře zorganizovaná a pestrá práce pod vedením nosislavských starších (kopání sond v kostele, natírání krovů, pokládání dlažby na dvoře Husova domu), páteční program od farního dua Ondřej Macek a Iva Květonová, možnost zajít si po práci namasírovat polámané tělo do masážního křesla v Chráněném bydlení, procházka po Nosislavi s překvapením, fakt dobré jídlo a radost z toho, že jsme spolu a děláme něco užitečného. Akce je dobrovolnického rázu, takže finanční odměnu nečekejte. 🙂

Začínáme v pátek 3. dubna a končíme v neděli po bohoslužbách. Je samozřejmě možné přijet i na část brigády, ale dejte nám to prosím vědět!

Kdy:

3. – 5. dubna 2020

Kde:

V Nosislavi. Zázemí budeme mít v Husově domě (Masarykova 137)

S sebou: 

  • spacák a karimatku
  • osobní věci
  • pracovní oblečení a rukavice
  • deskovky, zpěvníky a ták

Organizační info:

Přihlašujte se do 29. 3. přes tento formulář. V pátek doporučujeme jet vlakem v 16:55 z hlavního nádraží s přestupem v Židlochovicích. V Nosislavi budete v 17:34. Začínat budeme v 18 společnou večeří. Facebooková událost je tu.

Jídlo je zajištěné od páteční večeře do nedělní snídaně.