SOMcup ve volejbale

Zveme všechny příznivce volejbalu do Brna na SOMcup 2019! Letos se potkáme v tělocvičně na VFU a těšit se můžete, kromě samotného sportu, na další známé i neznámé ze seniorátu, na společně strávený čas a samozřejmě na skvělou atmosféru. V Brně pak bude možnost přespat a jít ráno na bohoslužby.

Kde a kdy se hraje?

Bude se hrát v Brněsobotu 21. 9. 2019 od 13:00 v tělocvičně na VFU (Palackého třída 1946/1, zastávka Kartouzská). Sraz bude v 12:45 na zastávce Kartouzská. Předpokládaný závěr je asi v 20 hodin.

Přihlášování

Pokud je to možné, tvořte mezi sebou týmy, pokud ne – nevadí. V každém případě se co nejdříve přihlašte skrzevá náš online formulář. Nejpozději do 16. 9. Týmy přihlašuje jejich kapitán, jednotlivci se hlásí sami – určitě se k vám někdo najde. Každopádně o sobě dejte vědět! Děkujeme.

Pravidla a vybavení

S sebou si vezměte dres (kreativitě se meze nekladou), obuv (do tělocvičny a na ven), lehké občerstvení a startovné 50 Kč + 30 Kč pro ty, kteří by chtěli přespat v Blahoslavově domě. Pokud se budete chtít rozehrávat, vezměte si svůj míč

Hrát budeme v týmech po 6 hráčích, minimum jsou 2 dívky v poli, počet hráčů na střídání je max. 1 na tým.

Nebojte se!

Budeme rádi, když přijede co nejvíce týmů a pořádně si zahrajeme. Samozřejmě nikdo není ani zdaleka profík, takže i vy, kdo volejbalem moc nevládnete, neváhejte a přijeďte! Rozšiřujte, prosím, informace o turnaji mezi svými kamarády.