Dnes je pátek, 26.4. 2024 (Oto)
co bylo

Tyto stránky jsou zastaralé, prosím přejděte na nové kliknutím SEM.

Podzimní školka v Boskovicích

Jak jistě všichni dobře víte (protože jste tam byli; kdo nebyl-špatně udělal) 31.10.-2.11. 2003 se konala podzimní školka mládeže Brněnského seniorátu. A to v Boskovicích. Téma bylo velmi zajímavé (ostatně jako vždy): "Memento mori(morti?), neboli O SMRTI". Tentokrát se nás sjelo opravdu "požehnané" množství. Něco málo přes osmdesát! Bylo to hodně poznat (např. oproti Svitavám, kde nás bylo necelých 40). Někteří si tento nárust mládežníků vysvětlují tím, že bylo levnější školkovné pro přihlášené (150,-). Nevím, jestli cena měla vliv na účast, ale rozhodně to byla příjemná změna. Snad to tak bude i na příštích školkách.

Zúčastnili jsme se (jako obvykle) přednášky, kterou tentokrát měla paní Munzarová. Na přednášku navazovaly dílny (výtvarné, diskusní a literární). Promítaly se 3 filmy, fotky z Nosislavi a ze Vsetína. Hrál se fotbal a volejbal. Někteří si prošli krásy města Boskovice, jiní hráli hru v lese, s názvem: “Když Ti smrt dejchá na záda aneb Malé přežití 2003”. Sobota vyvrcholila koncertem. Vystupovaly dvě skupiny: "Hřbitov snů" a "Popřechodu".

Toliko k nějakému tomu shrnutí. Mě osobně se školka líbila. Už se těším na další, která bude pravděpodobně v Miroslavi (tak na 99%). Kdyby jste měli nějaké postřehy (jakože určitě máte). Něco co se vám líbilo, nebo naopak nelíbilo, nebo máte nějaké návhy na příští školku(ky), tak nám napište e-mail a zveřejníme to na této stránce.

Teď fotky. Tomíkovy fotky jsou k nahlédnutí zde. Celkem jich je asi 260, ale na internet jsme dali "jen" 110 těch nejzajímavějších. Všechny fotky se budou promítat na příští školce, která bude ve Vanovicích.